Lavet på italiensk finmalet durummel med hvedesur og tilsat græskarkerner.
Dejen er langtidshævet i 12-16 timer på køl for at frembringe smagen.
Vores lagtidshævede kernebrød er lavet på en kombination af fransk hvedemel og durummel og fyldt med forskellige kerner for at give det sin unikke smag.
Det klassiske italienske brød. Lagtidshævet i 12-16 timer og lavet på fransk hvedemel.
Lavet på Schweizisk hvedemel, modnet på køl i minimum 24 timer for en saftig krumme og luftigt brød.
Lavet på Schweizisk hvedemel, modnet på køl i minimum 24 timer for en saftig krumme og luftigt brød.
Kutterbrød er lavet med fuldkornshvedemel hvor der er tilsat hvedesurdej og malet hvedebyg og raspolie.
Det er pyntet med blå birkes og saltflager som giver en syrlig og let smag.
Brødet er lavet på fransk hvedemel og rug-halvsigtemel samt udblødte og kogte rugkerner.
Det er et langtidshævet brød der har stået på køl i 12-16 timer for at frembringe den skønne smag
Copyright © 2021 Hune Bageri. Alle rettigheder reserveret.