Specialbrød


39,50 DKK

Brødet er lavet på fransk hvedemel og rug-halvsigtemel samt udblødte og kogte rugkerner.

Det er et langtidshævet brød der har stået på køl i 12-16 timer for at frembringe den skønne smag

39,50 DKK

Det klassiske italienske brød. Lagtidshævet i 12-16 timer og lavet på fransk hvedemel.

39,50 DKK

Vores lagtidshævede kernebrød er lavet på en kombination af fransk hvedemel og durummel og fyldt med forskellige kerner for at give det sin unikke smag.

- +
39,50 DKK

Kutterbrød er lavet med fuldkornshvedemel hvor der er tilsat hvedesurdej og malet hvedebyg og raspolie.

Det er pyntet med blå birkes og saltflager som giver en syrlig og let smag.

- +
41,50 DKK

Lavet på Schweizisk hvedemel, modnet på køl i minimum 24 timer for en saftig krumme og luftigt brød.

41,50 DKK

Lavet på Schweizisk hvedemel, modnet på køl i minimum 24 timer for en saftig krumme og luftigt brød.

39,50 DKK

Lavet på italiensk finmalet durummel med hvedesur og tilsat græskarkerner.

Dejen er langtidshævet i 12-16 timer på køl for at frembringe smagen.