Brødet er lavet på fransk hvedemel og rug-halvsigtemel samt udblødte og kogte rugkerner.
Det er et langtidshævet brød der har stået på køl i 12-16 timer for at frembringe den skønne smag
Det klassiske italienske brød. Lagtidshævet i 12-16 timer og lavet på fransk hvedemel.
Kutterbrød er lavet med fuldkornshvedemel hvor der er tilsat hvedesurdej og malet hvedebyg og raspolie.
Det er pyntet med blå birkes og saltflager som giver en syrlig og let smag.
Lavet på Schweizisk hvedemel, modnet på køl i minimum 24 timer for en saftig krumme og luftigt brød.
Lavet på Schweizisk hvedemel, modnet på køl i minimum 24 timer for en saftig krumme og luftigt brød.
Lavet på italiensk finmalet durummel med hvedesur og tilsat græskarkerner.
Dejen er langtidshævet i 12-16 timer på køl for at frembringe smagen.
Copyright © 2022 Hune Bageri. Alle rettigheder reserveret.